En forykende avslutning av FBK! – Fredrikstad

En forykende avslutning av FBK!

Søndag avsluttet vi Skjærgårdslekene med å slå Stabæk 25–15. Det sto 11–7 til pause. Det var jevnt det første kvarteret, men så kjørte vi over dem. Forsvar- og keeperspillet var solid, samtidig som vi fikk til en del kontringer, sier CK til Fredriksstad Blad.

Ck sier han fikk de svarene han ville ha under Skjærgårdslekene, og han var fornøyd med at jentene hans leverer en god turnering, selv om vi ikke kunne matche Larvik og Byåsen. – Vi bygger et lag for fremtiden, sier CK. Vi visste vi  kom til møte tre bedre lag i Skjærgårdslekene, men slik vi fremsto i kampene viser vi at utviklingen er på rett vei. Dette er god trening for oss. sier han. Mot Larvik vinner vi  2. omgangen og jeg er stolt av måten laget spilte på. Vi fikk en bekreftelse på at vi har noe på dette nivået å gjøre, sier FBK-treneren om matchen som endte med 15–22 tap.

Jenny sto meget godt bakerst, og var solid gjennom hele turneringen.