Seier mot Bravo i Tromsø 25-34 – Fredrikstad

Seier mot Bravo i Tromsø 25-34

Eva Malmstrøm i Tromsø skriver:

Knall kamp fra juniorjentene i 2. Divisjon i dag. Vi går sikkert ut og jentene spiller sitt spill, stor fart og lite feil. Bravo henger med de første 15 minuttene, men så rykker vi jevnt fra- etter halv tid står det 13-18 til FBK2.  Anders roser jentene og motiverer til videre godt spill.

Vi har to keepere som gjør en god kamp og spillerne fortsetter og levere både bakover og fremover- GØY- alle på scoringslista, Tina ble dagens toppscorer med 7 mål og Karoline banens beste- men denne kampen var først og fremst en lagseier, jentene jobber sammen, motiverer hverandre og pusher jevnt og trutt alle 60 minuttene gjennom🤗🤗 Vi går av banen med 9 måls seier og stillingen 34-25🌟💪🏼💪🏼💪🏼💥 Heia FBK

Scoringslista: Fanny(3), Karoline(6), Nadja(5), Tina(7), Helene(2),Vibeke(1),Thea(5),Tea(5)