Et ungt FBK 2 tapte knepent for Storhamar i 2 divisjon – Fredrikstad

Et ungt FBK 2 tapte knepent for Storhamar i 2 divisjon

Denne gangen stilte vi med juniorspillere og en senior og nok en gang ble det en jevn og spennende kamp i 2 divisjon.  Storhamar hadde en keeper som storspilte denne kampen og som gjorde at de klarte å holde følge med våre jenter. Vi kom til veldig mange hundre prosent sjanser, men keeperen til Storhamar var i det umulige hjørnet og blir også kåret til deres beste spiller. Jentene står på hele kampen og hadde fortjent å ta med seg poeng. Dere kommer helt sikkert sterkere tilbake og vi håper det blir poengfangst fra kampene neste helg, hvor det bærer nordover til Tromsø på lørdag (Bravo) og Narvik på søndag. (Ankenes). God tur og lykke til med kampene.
Sluttresultatet blir 20-22 (pause 9-10).

Vår toppscorer ble Nadja Grozdanic med 5 mål og BB ble keeper Emilie Teistung.