FBK 2 – Aker topphåndball 2, 32 – 34 – Fredrikstad

FBK 2 – Aker topphåndball 2, 32 – 34

FBK stiller med et sterkt mannskap fra start i denne kampen, der første sekser er kun seniorspillere. Det er imidlertid Aker som er det førende laget i kampen, mens våre jenter ikke får det helt til å stemme. Celina Pedersen er et lyspunkt i 1 omgang og er den som scorer de fleste av våre mål. Etter første omgang står det 14-18 til Aker. Andre omgang starter også svakt og det ser ut som Aker går mot en komfortabel seier når vi en periode ligger bak med 8 mål. Da bytter CK innpå juniorjentene og plutselig er FBK et lag med fart og vilje. Nå går det fort i svingene og plutselig er vi bare 3 mål bak med 3 minutter igjen. Vi reduserer ytterligere en gang i sluttsekundene. En stor pluss til juniorjentene som viser vinnervilje og gjør at vi nesten klare å hente inn Akers ledelse.

Celina Pedersen blir BB og toppscorer med 10 mål for FBK.