Et spennende toppoppgjør i 2 divisjon – Fredrikstad

Et spennende toppoppgjør i 2 divisjon

Det ble spilt toppoppgjør i 2 divisjon lørdag. Gjøvik kom på besøk som soleklare serieledere med FBK2 på andreplass på tabellen.
Lagene fulgte hverandre i målprotokollen fra start og det ble en morsom og underholdende kamp. Til pause leder vi 14-12. Halvveis i andre omgang så det ut som Gjøvik ville ro dette i land da vi kom bakpå med 3 mål etter en svak periode. Etter en timeout og noen bytter kjemper vi oss inn i kampen igjen og i løpet av 1 minutt hadde FBK redusert tre ganger og igjen stod det likt i målprotokollen.  Med 5 min igjen å spille leder vi med 1 mål, Gjøvik fikk en 2 minutter og vi hadde ballen. Da hadde vi en alle tiders mulighet til å øke ledelsen, men lyktes ikke. I stedet var det Gjøvik som kom sterkt tilbake og med en god sluttspurt vant de til slutt med to mål 24-26.

Våre jenter viser igjen at de holder et høyt nivå og er like gode som serielederne. Vær stolte av dere selv, dette var morsomt.

BB ble Celina Pedersen.

Toppscorere med 4 mål ble Celina Pedersen, Pernille Gjendem, Sanne M Henning og Karoline Syversen