Super kveld for Ida – Nettsus på ni av ni skudd !!! – Fredrikstad

Super kveld for Ida – Nettsus på ni av ni skudd !!!

– Det står respekt av denne prestasjonen. Fyllingen er et lag som har hevet seg og gjort det vanskelig for andre topplag i det siste, men i denne kampen var det ingen tvil. Vi var dobbelt så gode rett og slett, sier FBK-trener Christer Karlsson med en liten henvisning til sluttresultatet.

Vi vant altså 30-15 borte, og Ida er tilbake i toppform!

Også i denne kampen var Jenny solid bakerst!!

 

Kampfakta

Fyllingen – FBK 15 – 30

FBKs lag (mål i parantes): Jenny Sandgren, Pernille Gjendem, Anett Andersen (5), Kine Marie Christiansen (1), Celina Pedersen, Albesa Kuqi (2), Frida Kjuus Christiansen, Ida Wernersen (9), Melanie Felber (4), Pernille Huldgaard Christensen (6), Emilie Wernersen (3)