Solid bortekamp mot Fyllingen, seier 30-15 – Fredrikstad

Solid bortekamp mot Fyllingen, seier 30-15

Mot Fyllingen var det ingen tvil. Etter at Melanie Felber satte 3–2 feiet FBK-jentene ifra. Til pause sto det 15–8, og til slutt 30–15.
Det står respekt av denne prestasjonen. Fyllingen er et lag som har hevet seg og gjort det vanskelig for andre topplag i det siste, men i denne kampen var det ingen tvil. Vi var dobbelt så gode rett og slett, sier FBK-trener Christer Karlsson med en liten henvisning til sluttresultatet.

Trener Christer Karlsson trekker frem Ida Wernersen sammen med keeper Jenny Sandgren etter Fyllingen-kampen. Ida scorer på ni av ni, mens Jenny kun slipper inn 15, motstanderne må ha mareritt om å skyte mot henne. Det var mange gode, men skal jeg trekke frem noen må det bli dem, forteller «CK».

Kampfakta:

Fyllingen – FBK 15 – 30

FBKs lag (mål i parantes): Jenny Sandgren, Pernille Gjendem, Anett Andersen (5), Kine Marie Christiansen (1), Celina Pedersen, Albesa Kuqi (2), Frida Kjuus Christiansen, Ida Wernersen (9), Melanie Felber (4), Pernille Huldgaard Christensen (6), Emilie Wernersen (3)

Det blir en spennende sesongavslutning og vi gleder oss til fortsettelsen.