Storseier 35-15 i nabooppgjøret mot Skogstrand – Fredrikstad

Storseier 35-15 i nabooppgjøret mot Skogstrand

Junior møtte Skogstrand til seriekamp i A-sluttspill i Kvernhushallen. Det var nok en litt spent gjeng som møtte til kamp i nabooppgjøret og det var Skogstrand som kom best i gang og ledet 3-2.  Men deretter gjorde våre jenter kort prosess. De kjørte tempo og var veldig bestemte og kontante.  Vi er et bedre kollektiv enn Skogstrand. Til pause leder vi 17-6 og avgjør mer eller mindre matchen.

Andre omgang er ikke noe dårligere og jentene fortsetter å løpe og spiller ut Skogstrand. Vi stopper ikke før det står 35-15, en overbevisende seier og jentene viser en veldig lyst til å vinne kampen. En bra lagseier og mange melder seg på scoringslisten.

Vi gratulerer også Fanny som ble 18 år denne dagen. Hun hadde med kake og fikk en fin bursdagsgave med seier i nabooppgjøret!