Alene på toppen etter seier i «seriefinalen»!! – Fredrikstad
Seier over Fana 27-24!

Alene på toppen etter seier i «seriefinalen»!!

Det ble en spennende og bra hjemmekamp for våre jenter da de i ettermiddag møtte Fana i Kongstenhallen. Vi fikk en god start på kampen og en flott førsteomgang, gjorde at vi ledet 17-10 til pause.

Laget er dessverre plaget med sykdom og skader, og da er det bra å se at noen er på vei tilbake. Ida Wernersen viser oss i dag litt av hva vi har å glede oss til fremover.

Det buttet litt for oss i starten av andre omgang, og det sto etter hvert uavgjort 21-21.

Da viser vi igjen hva som bor i dette laget! Vi har en god lagmoral og vilje til å stå på helt inn, og det holdt i dag også! Seier 27-24 og opp på tabelltopp.

Jenny Sandgren sto en flott kamp i målet og ble kåret til banens beste hos oss. Frida Kjuus spilte også en solid kamp, og ble vår toppscårer med 7 mål. Ellers var dette først og fremst en lagseier, og vi takker jentene for førjulspresangen!!