Jentene våre slo Halden igjen, denne gangen i 2. divisjon! – Fredrikstad

Jentene våre slo Halden igjen, denne gangen i 2. divisjon!

Det er alltid spennende med lokaloppgjør, spesielt mot Halden. Det ble det også onsdag kveld i Hjortsberghallen i Halden.

Lagene fulgte hverandre tett i første omgang, men Halden fikk et lite overtak mot slutten av omgangen, og det sto 15-12 til Halden ved halvtid.

Andre omgangen ble også jevnspilt, men våre jenter fikk tettet bedre igjen bakover. Vi klarte også til fulle å utnytte en to minutter hos Halden med 3-0, og da var det likt i målprotokollen igjen. I siste spilleminutt fikk vi straffe, som Frida satte sikkert imål. Dermed kunne vi reise hjem med nok en seier mot Halden med sifrene 23- 22.

Frida ble vår toppskårer med 7 mål. Bakerst sto Emilie bra imål, og hele laget skal ha ros for topp innsats og trøkk gjennom hele kampen!