Flott start av vårt 2. divisjonslag! Seier i Borgehallen mot Junkeren. – Fredrikstad

Flott start av vårt 2. divisjonslag! Seier i Borgehallen mot Junkeren.

Våre unge jenter gikk på banene i dag uten å være veldig samspilt.  Vårt 2.divisjonslag er en «treningsplattform» for en mix av jenter fra A lag og våre juniorer.  Motstander i dag var Junkeren.

Allerede fra start tok våre jenter føringen og det sto 15-11 til pause. Junkeren gav aldri opp, og det gav nerve i kampen. Da sluttsignalet gikk sto det 30-26!! Litt mange baklengsmål og litt for mange skuddmiss er fasiten om dagens kamp.

Den store målskåreren i dag er Malin. Hun satte 10 av 10 straffer! Satte også inn 4 spillemål, og  resultatet ble 14 mål! Ellers ble dette en lagseier. Anders og CK spilte stort sett hele kampen i overtall, og det er en fin trening i nye regler.