Vi er videre i cupen etter å ha slått Grane 25-22! – Fredrikstad

Vi er videre i cupen etter å ha slått Grane 25-22!

Etter å ha ledet 17-10 til pause, endte kampen 25-22!

– Vi gjør en god kollektiv jobb i første omgang og dro sakte, men sikkert i fra. I andre omgang tar vi noen litt lette løsninger og tar større sjanser. Da mister vi litt tålmodigheten og de får noen enkle mål, sier Anett Andersen og legger til:

– De var ingen trussel. Nå er jobben gjort, og det viktigste var å vinne.

Andersen trekker frem de to juniorjentene Malin Fried Hansen og Karoline Syversen som gjorde en god kamp.  Og hele laget står bra bakover. Timea Pap gjorde også en god kamp i mål, spesielt i første omgang, sier Andersen.

– Nå har vi også lagt forholdene godt til rette for neste runde i cupen og en god kamp, da møter vi nemlig Halden til håndballfest i Kongstenhallen.