Flott 2. plass i Annliz cup i Skøvde! – Fredrikstad

Flott 2. plass i Annliz cup i Skøvde!

Det ble en flott helg for våre a lags jenter i Skøvde.

Det var sydenvarme og 29 grader på fredagskvelden, da den første kampen gikk mot Heid. I varmen ble det et knepent ettmålstap, og det syntes at samspillet fortsatt var  «nytt» for flere spillere. Samspillet satt veldig mye bedre i kampen mot Skøvde, selv om det ble tap også i denne kampen.

Skikkelig løsnet det først i andre omgangen i kampen mot Kristianstad.  Denne kampen endte med seier 31-25.

Det ble derfor en spennende avslutning, i siste kampen mot Danske Horsens. Vi måtte vinne for å ta andre plassen. Det ble en flott håndballkamp, hvor vi ledet 18-12 til pause, slapp de inn i kampen igjen i starten av andre omgang, til 20-19. Derfra og inn ble det bra trøkk i våre jenter, og vi vant denne kampen med 33-28!

Sluttabell Super Elit

 

CK sang bedre og bedre dag for dag på vei inn i gardroben, og det var mye å glede seg over. CK synes samspillet ble bedre og gledet seg spesielt over evnene vi har til å komme inn i kampen igjen selv om det butter. Malanie Felber må nevnes!! Vi gleder oss til fortsettelsen!

Neste oppgave nå er første Cup kamp mot Grane Arendal på onsdag.