Ungjentene våre godt i gang med ny sesong. Klare for Fredrikstad Cup! – Fredrikstad
Foreløpig spillerstall.

Ungjentene våre godt i gang med ny sesong. Klare for Fredrikstad Cup!

Foran fra venstre   : Vibeke Foyn Klingstrøm, Nadja Grozdanic, Thea Rime, Andrea Dahlstrøm, Tea Malmstrøm, Fanny Berstad og Sara Jørgensen.

Midten fra venstre: Nikoline Knigge, Tina Knudsen og Helene Gjerløw

Foran fra venstre  : Karoline Syversen og Malin Fried Hansen. 

Vår juniortropp er også godt i gang med neste sesongforberedelse og en flott start på forberedelsene er Fredrikstad Cup.  Hovedtrener for juniorjentene, Anders Lund, forteller at hovedmålet med turneringen er å bli kjent med hverandre og å kjenne litt på nye samspillsmuligheter. «Vi håper selvsagt på gode resultater og godt spill, men mest av alt skal vi ha det gøy», sier Anders. Det er allerede flere nye jenter på plass i troppen. De foreløpig nye er :

Thea Rime ,bakspiller og kommer fra Skogstand, Tea Malmstrøm ,bakspiller og kommer fra Gressvik, Fanny Berstad, høyre kant fra Gressvik og Sara Jørgensen, bakspiller fra Skiptvedt er de som allerede er på plass.

Første kamp i Fredrikstad Cup går på Østsiden kunstgressbane klokka 12.05 på lørdag. Vi gleder oss til å se jentene i gang, og ønsker lykke til!