Sesongen over for i år ! To tap, og en fantastisk konsert med Arve Tellefsen satte punktum. – Fredrikstad

Sesongen over for i år ! To tap, og en fantastisk konsert med Arve Tellefsen satte punktum.

På lørdag møtte 2 divisjonslaget vårt Follo til den siste kampen for i år. Vi måtte vinne denne kampen for å være sikre på fortsatt spill i divisjonen. Ved halv tid sto det 14-16, og sluttresultatet ble 26-31. 26 mål fremover er akseptabelt, men 31 mål inn er ikke bra. De øvrige resultatene gikk vår vei, og det kan derfor bli kvalifiserings spill for fortsatt væren i 2. divisjon.

Noen takket for seg...

Bedre gikk det ikke i den siste kampen i 1. divisjon, hvor vi møtte Fana hjemme i Kongsten. Det sto 13-7 favør Fana til pause, og kampen endte 26-18 til Fana. Cristina  ble kåret til banens beste hos oss. Etter kampen var det blomsteroverrekkelse  til Vilde, Thea, Katarina, Charlotta, Linnea og Africa, som går nye veier neste sesong. Vi takker alle 6 for sesongen og ønsker lykke til med fremtiden!

Arve Tellefsen og Ulf

Sist uke kunne Ulf ønske velkommen til nok en konsert med Arve Tellefsen. Denne gangen hadde han med seg Kåre Nordstoga, og nok engang leverte de varene. Ulf takker for en kjempefin konsert, som denne gangen ble holdt i Domkirken. Ulf kan med glede fortelle at Arve Tellefsen har sagt seg villig til en ny konsert allerede til høsten!