Storhamar ble for sterke i søndagens bortekamp. – Fredrikstad

Storhamar ble for sterke i søndagens bortekamp.

Vi visste vi ville få hard motstand mot serieleder Storhamar i Hamars nye flotte håndballarena. På tross av det var det et offensivt FBK som kom på banen, og leverte en knallbra førsteomgang. Våre jenter kunne gå til pause med ledelse 13-12 etter bra spill både fremover på banen og i forsvar. Timea sto også knallbra bakerst.

Så er det det faktum at en kamp varer to omgangen…

Andre omgangen ble en trist affære, men Christer trekker frem positiv erfaring av slikt. » Mange av klubbens unge spillere har hatt denne sesongen til å vise om de er gode nok for å være en del av troppen neste sesong. Det er viktig at hver enkelt spiller tar med seg all den læringen de kan», sier Karlsson.

Siste kamp går i Kongstenhallen søndag den 10.04 mot Fana. Møt opp og støtt jentene i forberedelsen mot neste sesong!