Nytt surt tap i Bergen. – Fredrikstad

Nytt surt tap i Bergen.

FBK startet kampen dårlig. Angrepsspillet var preget av svært mange personlige feil og bortelaget klarte ikke sette tempo på ballen. Kun en opplagt Timea Pap i mål klarte å holde Ballklubben inne i kampen. Det sto 13-7 til hjemmelaget til pause. Andre omgangen ble klart bedre, og Anett Andersen ble igjen banens beste og satte inn 7 mål.

Fredrikstad Blad roser Frida Kjuus i denne kampen:

Frida Kjuus Christiansen (19) var en av få lyspunkt i et ellers svakt FBK-lag. I en kamp der lite stemte for Ida Wernersen og Anett Andersen ble markert ut av et høytliggende Viking-forsvar, måtte nittenåringen ta ansvar. Hun kunne til slutt gå av banen med fem scoringer.

Frida fra Vukingkampen, f Vidar Langeland BA

Både Africa, Emilie og Thea er ute med skader, og dette merkes selvsagt.

Kampen endte 27-21 til hjemmelaget.