Dårlig poengfangst for 18 åringene i Lerøy første runde. – Fredrikstad

Dårlig poengfangst for 18 åringene i Lerøy første runde.

Det ble dårlig med poengfangst på juniorene i den første Lerøyrunden. Selv om vi spilte tre jevne kamper ble det ingen seire. Vi spiller tidvis godt i alle kampene og leder til og med de meste av kampene mot Byåsen og Glassverket, men vi klarer ikke fullføre helt. Med litt mer konsekvente avslutninger og forsvars spill ville vi kunne tatt både 2 og 4 poeng. Vi er klare til revansje neste runde og tar denne runden som god erfaring og læring.  Resultatene ble:

FBK – Rælingen  18-21

FBK -Byåsen      18-21

FBK -Glassverket 18-20

Gratulerer til Marie og Albesa, som begge kom med på rundens talentlag:

Ingrid Hovsbakken (MV) Byåsen
Marie Wernersen Fredrikstad
Nora Olsen Byåsen
Karoline Lund Rælingen
Albesa Kuqi Fredrikstad
Maja Magnussen Byåsen
Karina Sælland Rælingen