Flott seier over Nordstrand 31 – 23! – Fredrikstad

Flott seier over Nordstrand 31 – 23!

Det ble en litt nølende start i denne kampen. Det var mye tekniske feil, men dette gjaldt begge lag og lagene fulgte hverandre derfor til pause. Nordstrand var raskt i angrep, og noen ganger var vi veldig treige til å komme oss «hjem». Lotta sto imidlertid bra i mål, og  sto det 14 – 12 til våre jenter etter halvspilt kamp.

Starten på andre omgangen ble også temmelig famlende fra våre jenter, og startet med  at Nordstrand gikk opp til 16- 14 ledelse… Da våknet våre ungjenter, og derfra og inn var vi veldig fornøyde med det vi så! Mål fra hele banenes bredde og spesielt Ina var i slag med 8 mål!

Toppscorere mot Nordstarand
Kampens topp skårere, Ina med 8 og Frida med 7 mål.

 

Også bakover på banen fungerte det bra. Vi gratulerer med en flott kamp, og seier 31 – 23 !