Lerøy kvalifisering med klar stigning i programmet!! – Fredrikstad

Lerøy kvalifisering med klar stigning i programmet!!

Det så ikke ut som om våre ungjenter helt hadde fååt med seg at årets Lerøy kvalifisering var igang i kampen mot Viking…. Etter 16 minutter i første omgang sto det 7-2, og vi likte ikke det vi så. Men så voknet jentene, og resten av omgangen og godt inn i andre omgang «spiste vi opp» Vikings ledelse, og det sto 21-20 med noen minutter igjen… Viking holdt best på slutten, og vant til slutt kampen 25-22. Viking antas å være topp tre, og vi er derfor godt fornøyd med det jentene viste.

Viking vant sin kamp mot Hønefoss klart, og dermed holdt det med uavgjort i siste kampen.

Også første omgangen i denne kampen var litt «rusten», selv om vi ledet 11-9 til pause. Men for en andre omgang!!! Lenge siden jeg har sett slik forsvars spill, og bakerst sto Emilie som en vegg. Redningsprosent på nær 90 i andre omgangen (!), sier sitt. Fremover på banen satt først en perfekt «flyver», og ikke lenge etter en «dobbelt flyver». Håndball underholdning!

Vi vant 27-14 over Hønefoss, og er dermed videre i landsserie spillet!!!!