Vi ønsker Lotta og Tico velkommen i klubben! – Fredrikstad

Vi ønsker Lotta og Tico velkommen i klubben!

Lotta Magnus i bakgrunn

Charlotta (lotta)Roos er en ung lovende målvakt fra Finland som tross sin unge alder allerede har en god porsjon erfaring på høyt nivå. «Lotta» er født i 1996 og kommer fra eliteklubben Sjundeå IF som tok bronse i sluttspillet i Finland. I tillegg til 2 år elite i Finland har hun stått som førstemålvakt på juniorlandslaget 3 år og gjorde sitt debut på damelandslaget forrige sesong. Lotta er også valgt til årets «stjärnspelare» i Finsk elite 14/15. 

Ny målvaktstrener

Thiomir (Tico) Janjetovic.

Tico er utdannet ved idrettshøyskole i Kroatia og trener IV ved Norge handballforbund, og har vært trener opp til 1.div  Fjellhammer ( assistent trener).

Han har spilt  handball  i over 25 år, av det 10 år i Norge (Fyllingen, Åsane, Kjøkkelvik i Bergen.)

Har vært juniorlandslagsspiller i Kroatia.

Har jobbet med målvaktsutvikling  gjennom de siste 6 år gjennom målvaktskole.  Pr. i dag er Tico  hovedtrener for Ski G98, en av beste  Norske lag i sitt klasse.

Vi satser på å utvikle våre målvakter. Tico skal inn å trene våre målvakter 3 ggr i mnd samt gjennomføre  kampanalyser. Dette er en meget viktig investering for klubben og et signal til våre unge målvakter at vi ønsker å videreutvikle de talenter som allerede er til stede.  

Vi ønsker begge velkommen i klubben!