Regionmestere 2015!!! – Fredrikstad
Regionmestere 2015!!

Regionmestere 2015!!!

Etter en lang og god sesong , møtte våre juniorer i kveld Skedsmo til en avgjørende kamp i  Regionseriens A sluttspill i Kongstenhallen. Med seier i kveldens kamp, ville vi sikre oss seieren .

Det var aldri noen tvil om hvilket lag som var det beste. Til pause ledet jentene 13-9, og når sluttsignalet gikk sto det 23-18 i protokollen!

Trenerteamet, Magnus Andersen og Helen Wernersen, er svært tilfreds med sine jenter!

I dag la vi opp til 5-1 forsvar, og dette lykkes vi 100% med sier Magnus i en kommentar! Trenerne trekker frem det kollektive også i denne kampen.

Fra tribunen kunne vi glede oss over god håndball og morsomme detaljer!!

Vår nye hovedtrener Christer Karlson, var på tribunen og gleder seg over at ungjentene spilte fin håndball!

Gjennom sesongen har våre målvakter gjort gode kamper. Cristina og Emilie har vært veldig gode, og i dagens kamp var Emilie god bakerst. Viktig strafferedning i andre omgang tok nok motet fra Skedsmo jentene.

Vi gratulerer hele laget med flott sesong!