Flott håndballkveld i Kongstenhallen med seier 23-15 mot Vipers ! – Fredrikstad

Flott håndballkveld i Kongstenhallen med seier 23-15 mot Vipers !

Allerede fra starten av i fredagens kamp i Kongstenhallen mot Vipers, viste våre jenter muskler og sa klart ifra at denne kampen vil vi vinne!  FBK tok ledelsen fra start, og da sluttsignalet gikk, kunne vi bokføre en viktig seier med sifrene 23-15.

Bortsett fra en undertallsperiode i første omgang, hvor vi slapp i 3 mål på to minutter, ble førsteomgangen god både fremover på banen, og ikke minst i forsvar. Vi ledet 14 – 7 til pause, startet andre omgangen i overtall. Vipers kom aldri inn i kampen, og  Hanna storspilte i mål. Hun reddet både kontringsballer og straffer, og endte med en redningsprosent på 52!!

Nesten 800 tilskuere fikk en flott fredagskveld i Kongsten hallen!