To seire for våre 18 åringer i dagens Lerøy «hjemmerunde»!! – Fredrikstad

To seire for våre 18 åringer i dagens Lerøy «hjemmerunde»!!

Det var en spent stemning i Kongstenhallen før dagens kamper. Dette var første «hjemmerunde» hvor jentene følte på å vise seg frem for hjemmepublikum. Først ut var kampen mot Glassverket. Dette ble en jevn kamp, og våre ungjenter dro dette fint i land med 19-16 seier! Sanne ble banens beste i denne kampen.

I neste kamp skulle jentene møte Sarpsborg, og praten i gardroben før kampen, gikk på at Sarpsborg hadde alt å tape… Jentene hadde også studert Sarpingenes kamp mot Gjerpen, og mente de hadde funnet svakhetene.  Dette viste de til fulle, og da sluttsignalet gikk, sto det 29-21 i FBKs favør!!! Sånt varmer! Pernille ble banens beste!

Jentene er selvsagt svært fornøyde med dagen. Svært fornøyd er også Magnus, som idag hadde Ida W. med som coach. Magnus trekker frem jentenes innsats og ikke  minst laginnsatsen!

I morgen møter vi Gjerpen i siste kamp i denne runden.

Vi ønsker lykke til!