Første runde i Lerøyspiller over, 2 poeng i «potten» og niendeplass på tabellen…. – Fredrikstad

I første kamp møtte vi Larvik, og hele kampen satt vi med en følelese at dette ville vi vinne. Det sto 13-13 i en flott og morsom første omgang. Da lagene kom på banen etter pause, skjer slik som av og til skjer. Fullstendig måltørke for våre jenter  og noen minutter ut i omgangen sto det plutselig 21-14 til Larvik. Da våknet jentene igjen, og startet opphentingen. Vi hadde imidlertid «stang ut» opplevelser på rekke og rad, med bl.a. to straffemisser, og det var selvfølgelig ergelig å tape 26-29 i denne kampen.

Kampen mot Nordstrand endte også med tap, men i perioder spilte jentene våre glitrende håndball, og vi så både tempo og kombinasjoner som gledet. Jentene var virkelig skuffa etter denne kampen, som endte 24-18 til Nordstrand. Albesa tråkket over, men det ser ut til at dette ikke var alvorlig…

I siste kampen, som gikk søndag formiddag,  møtte vi Fjellhammer, som dagen før hadde banket Nordstrand 20-16.

Det ble en tett og jevn kamp hvor vi dro det lengste strået, og kunne reise hjem med 18-16 seier og to poeng i kofferten! Magnus og Helen  skryter av topp innsats fra laget sitt. Som vanlig var Cristina solid i mål, men Magnus trekker frem Camilla Mariussen og Marie Wernersen, som begge virkelig sto frem i denne kampen!

Vi ligger nå på 9. plass (midt på tabellen), og har i helgen vist at vi er helt på høyde med de lagene vi spiller mot. Vi gleder oss til neste runde!