Flott levert av våre juniorer idag mot Bækkelaget. – Fredrikstad

Flott levert av våre juniorer idag mot Bækkelaget.

På tross av sykdom og skader i troppen. leverte ungjentene våre en ny flott kamp i dagens kamp i Kongstenhallen. Emilie er bra i armen igjen og sto en bra kamp i mål, og når det gjelder banespillet var første omgangen solid, med bra tempo, bra trøkk og flotte kombinasjoner. Vi ledet 18-6 til pause. En håndballkamp varer i to omganger, og det virket som om «lufta gikk litt ut» i andre omgangen….. Det er viktig å holde «trøkket» HELE kampen når vi møter de beste lagene…

Ny juniorkamp på torsdag, og til helgen er det første runde i Lerøy spillet.  Da drar vi til Larvik, og håper at alle er iform igjen til å måle krefter mot topplagene!

Sara (26) satte inn flest spillemål idag, hele 7 stykk.

Bra med folk på tribunen og god stemning i hallen!