Juniorene våre har startet sesongen, to seire i Landsseriekvalik og kamp mot Skogstrand i Regionserien….. – Fredrikstad

Juniorene våre har startet sesongen, to seire i Landsseriekvalik og kamp mot Skogstrand i Regionserien…..

Forrieg helg var våre unge spillere i Trondheim og spilte kvalifisering til landsserien. Det ble seier 25-14 mot Charlottenlund og seier 26-21 mot Årstad. Det betyr full pott i kvalikspillet!    I regionserien ble det tap mot Skogstrand, og selvom innstillingen glapp litt i 2. omgang, var første omgang veldig bra. Bra balltempo, bra kombinasjoner og flotte mål. Husk at våre jenter er ett og to år yngre enn Skogstrands jenter, hvor de fleste spiller 2, divisjon. Ok med tap….. men vi skal være stolte av våre ungjenter. Det er viktig å se litt bak tallene i juniorklassene.

Neste kvalikrun de er i Kongstenhallen. mer info kommer…..