3. divisjon: FBK mot Halden 32-22 seier…… – Fredrikstad

3. divisjon: FBK mot Halden 32-22 seier……

Det var aldri tvil om hvilket lag som var best, og våre jenter ledet til pause med 17-9.  Imidlertid ble det midtveis i andre omgang litt spennende for oss på tribunen, da en 8 måls ledelse skrumpet inn til 4….. Da tok Andre «time out», og det hjalp. Vi vant den siste delen av perioden med 6-0, og kampen endte 32-22.

Det var gøy for Sanne  på sin gamle hjemmebane, å vise seg frem som toppskorer med 7 mål. Tett fulgt av Amanda og Frida med 6 hver. På Halden ble Nina Staal toppskorer med 9 mål.

Vi gleder oss til fortsettelsen med dette laget som er en blanding av «gammelt» og nytt». Idag var det godt å ha rutine med og det å utvikle spill er en kominasjon av ungt mot og rutine. Idag fungerte det….