Ergelig tap på tross av god første omgang! – Fredrikstad

Ergelig tap på tross av god første omgang!

Torsdag kveld var det duket for NM kamp J20 i Kongstenhallen. Det var bra med tilskuere på tribunen og FBK berget på plass med god stemning. Våre jenter kom på banen og på tross av litt nøling de første minuttene, tok de kommandoen i kampen, og gikk til pause med 15-11 ledelse. Fra tribuneplass virket dette trygt og solid.  Men, vi har erfart før, at  HELE kampen skal spilles før resultatene telles opp, og i andre omgang stokket det seg virkelig for våre jenter.  Vi ble hardt straffet for feil fremover på banen og intensiteten dalte i kampen.

Da sluttsignalet gikk sto det 23-28 i protokollen, og Nordstrandjentene var videre i cupen.

Toppscorere hos oss ble Frida Kjuus  og  Pernille Gjendem med 5 mål hver. Hos Nordstrand Celina Inglingstad (spiller nummer 6 på bildet) toppscorer med 8 mål!