Teambygging i knallsommervær!! – Fredrikstad

Teambygging i knallsommervær!!

Forrige lørdag hadde A laget team bygging. Etter en totimers treningsøkt på håndballbanen og etter en solid luch, gikk turen til golfbanen på Kongsten. Først var jentene gjennom en kort opplæring, før det var ut på banen for å teste teorien. Etter en runde på golfbanen var det videre til nye utfordringer.  Jentene rappellerte ned den bratteste veggen på Kongsten fort. Mange av jentene synes dette var litt skummelt, men her fikk de utfordret nye grenser.

Etter en lang og fysisk aktiv dag var det rigget til grillhygge i kveldsolen under fortet, og da de siste varmende strålene fra solen forsvant under horisonten i vest, ble hyggekvelden avsluttet i egne klubblokaler.

Tilbakemeldingene fra trenerteam, spillere og støtteapparat var svært positive!