Ny forsterkning av laget! – Fredrikstad

Ny forsterkning av laget!

Fin tilvekst til klubben!

 Anett Andersen er 19 år og kommer fra Sarpsborg, men har spilt i Njård i de to siste årene. Njård kjempet i år om kvalifiseringsplassen mot Sola, men måtte til slutt gi tapt. Anett er ei ung lokal jente som i de siste årene har utviklet seg meget godt i 1.divisjon. Vi er veldig fornøyde med at Anett valgte å komme til Fredrikstad i stedet for Sarpsborg og Halden som også har vært etter det unge talentet, sier sportslig ansvarlig i FBK Magnus Andersen .   

 Anett selv, gleder seg til å komme i gang: :

 «Etter to sesonger med spill i 1.divisjon følte jeg det var et riktig valg å gå til FBK. Jeg er veldig glad for at jeg fikk denne muligheten. Nå kan jeg trene med etablerte spillere, og dette vil være med på å gjøre at jeg utvikler meg videre. Jeg har også hørt det er et godt miljø i gruppa, og jeg gleder meg veldig til å bli kjent med spillerne» sier Anett Andersen i en kommentar.

 

Anett starter opp trening med FBK denne uka!