Seier i «Indre Østfolds Reisebyrå» cup mot Skogstrand 27-24! – Fredrikstad

Seier i «Indre Østfolds Reisebyrå» cup mot Skogstrand 27-24!

Det var duket til nytt lokaloppgjør i Kvernhushallen i kveld, i finalen i «Indre Østfold reisebyrå» cup mellom byrivalene Skogstrand og våre jenter 18. Det var helt klart fra første avkast, at Skogstrand jaktet revansj etter forrige tap i Regionserien mot våre jenter 18(96) for en uke siden.  Våre jenter manglet samspill og trøkk og lå etter 12-14 til pause. I andre omgang kom vi best igang, og snart lå vi ett mål foran. Resten av omgangen ble jevnspilt, og etter ordinær tid, og etter at Skogstrand fikk «kaste ball i angrep» i to minutter, sto det 21-21 i målprotokollen, og kampen gikk til spilleforlengelse med to ganger 5 minutter.

Første ektraomgang følte lagene seg frem og begge lag virket nervøse. Etter nye 5 minutter sto det 22-22. I andre ekstraomgang løsnet det, og våre jenter satte skuddene i mål. Etter nye  5 minutter endte kampen 27-24, til stor jubel blandt jentene og våre publikummere.

Honnør til Skogstrandjentene, som var samspilte og viste «trøkk» gjennom hele kampen, og som gjorde finalen til en thriller.

Toppskårer hos Skogstrand ble Gudrun Reitan med 7 mål. Hos oss skåret Frida Kjuus flest, også hun med 7 mål. Det ble ikke kåret banens beste, men igjen må Cristina Helmersen få fortjent ros for sin innsats i målet. Gratulerer jenter, andre året på rad.

«Bøtta» er vår, andre år på rad!                                Vår flotte «sisteskanse», Cristina Helmersen.