Årsbeste i første omgang, «neglbitende» andre omgang ble kronet med seier!!! – Fredrikstad

Årsbeste i første omgang, «neglbitende» andre omgang ble kronet med seier!!!

Dagens første omgang er antagelig årsbeste av våre jenter. Solid spill både fremover og bakover på banen. Ikke misnt Cristina Helmersen sto som en vegg bakerst og slapp inn kun 8 mål! I andre enden måtte landslagsmålvakt Silje Solberg plukke ut 15 baller fra nettmaskene…..

Andre omgang ble nesten mer enn vi tålte vi på tribunen!

Det var ikke samme bestemthet og ekslosivitet i jentene i andre omgang, noe som førte til at Stabekk sakte og sikkert spiste opp forspranget. Avslutningsminuttene ble en thriller. Etter 24 minutter i andre omgang sto det 21-21. I det neste angrepet redder Cristina et skudd og vi går i angrep, Kari skaffer oss en straffe som Anette sikkert setter, og det står 22-21. Kampen står og vipper, og etter 28.54  minutter kommer matschvinner redningen til Cristina. Malin setter sikkert inn et skudd i neste angrep og med tre sekunder igjen tar Andre Jauert pustepause og «time out», og kampen er avgjort med seier 23- 22.

Storhamar vinner sitt oppgjør, og det gjør Oppsal også, noe som medfører kvalspill for jentene våre.

Det får vi ta som en «bonus». De kvalitetene jentene har vist i sesongavslutningen, viser at dette er et Postenligalag. Vi gleder oss til  kvalspillkampene, som skal stadfeste at vi er et lag for den beste divisjonen.

Nok en gang ble Ida Wernersen kåret til beste spiller hos oss. Fullt fortjent, med det hadde ikke vært ufortjent med heder til vår unge målvakt, Cristina Helmersen, som sto en flott kamp! Alle jentene og trenerne fortjener imidlertid hommør for innsatsen idag.

Takk også til FBK berget, som bidro til topp stemning på tribunen!