Uavgjort 19-19 mot Fjellhammer!! – Fredrikstad

Uavgjort 19-19 mot Fjellhammer!!

Amanda Arnesen med 7 mål og målvakt Kristina Pozo, ble nøkkelspillere i dagens kamp.

Kveldens kamp ble en underlig forestilling. Første omgang ble veldig bra sett med våre øyne, med to gode lag , med knallforsvar og knall målvakter! 9-5 i vår favør til pause bekrefter det.

Andre omgang ble annerledes. Fjellhammer gikk hardt ut i forsvar, og det er vel ingen overdrivelse å si at det ble perioder med stygt spill, noe Fjellhammers 7 utvisninger og 5 straffer imot, viser. Vi hadde kun 2 utvisninger, og  sett under ett taklet dommerne dette greit. Omgangen ble spennende og Fjellhammer spiste opp forspranget og kampen endte 19-19.

Vi tar med oss jentenes positive «go», og gleder oss til kamp mot Skogstrand på lørdag!