J18 spiller finale i Østlandsserien – Fredrikstad

J18 spiller finale i Østlandsserien

Etter en sesong som så langt har vært en opptur med finale i regionserien og seier i Hyundaicup for FBK J18, har jentene en finalehelg i Østlandsserien førstkommende lørdag og søndag før en velfortjent ferie.

Før helgens kamper i Askimhallen, ligger laget som nr 2 på tabellen. 2 poeng bak Fjellhammer, à poeng med Skogstrand på 3`dje og 1 poeng foran Sarpsborg og Lillehammer. FBK har møtt alle sine nærmeste konkurrenter, mens de skal møte hverandre i innbyrdes oppgjør og noen må nødvendigvis avgi poeng.  Dette betyr at FBK har alle muligheter til å høste mer heder og ære, men vi må uansett kunne si at sesongen har innfridd!

Lykke til jenter! Vi er stolt av dere! 🙂

Terminliste og resultater Østlandsserien J18