Postenliga neste! – Fredrikstad

Postenliga neste!

Dagens kamp mot Hønefoss i Kongstenhallen, ble en maktdemonstrasjon og en deilig bekreftelse på at vi hører hjemme i Postenligaen. Med 40 – 20 seier var Hønefoss aldri i nærheten av å true og det ble sportslig en litt uspennende kamp, men hvem bryr seg om det en sådan stund?

Dette ble den avslutningsfesten vi hadde håpet på. Full trøkk i hallen fra drøyt 650 tilskuere, levende musikk, innløpsjenter fra Torp og Kråkerøy, seier og en kanonavslutning på en lang sesong. Vi markerte J18 sin seier i Hyundaicup i går og mottok en velfortjent opprykksbonus fra forbundet på Kr. 100.000,- Hyggelig var det også, at selv om vi grusa Hønefoss, klarte de seg i 1 divisjon, siden de hadde litt tur med resultat fra andre kamper.

Tenk om vi kunne ha en slik ramme rundt hver hjemmekamp! Da hadde Kongstenhallen fort blitt liten…:-)

Nå gleder vi oss over ferie og litt tid til andre aktiviteter så ser frem til å spise kirsebær med de store fra neste sesong. Vi gleder oss!!