J18 vant sølv i regionserien! – Fredrikstad

J18 vant sølv i regionserien!

Fra v.bak: Christina Pozo Helmersen, Oda Moe Bjørkelo, Karoline Friis, Pernille Øversveen Anonsen, Martine Haneng Svendsen, Malene Namstad Saxhaug,Vilde Andersen, Margrethe Wernersen, Inga Volgnild Schibsted, Oda Gjevikhaug. Foran fra v: Sanne Gudim Rasmussen, Sanne Henning, Henriette Brevik, Emelie Mûnster Hansen, Tine Marie Stabbetorp, Julie Nilsen Karoline Johannessen var ikke tilstede

Dagens kamp i Kvernhushallen var isolert sett en kamp vi fort glemmer, med mye tekniske feil og en kamp som bar preg av at jentene ikke helt trodde på seg selv.
I dag var Skogstrand bedre enn oss i alt, så gratulerer til de med gullet.

Etter en kampinnledning hvor begge lag fulgte hverandre tett og kampen sto og vippet, begynte Skogstrand å sette kontringer etter tekniske feil fra vår side. jentene  kom bakpå og klarte vel aldri å gjenvinne troen på at dette skulle de klare. Synd for de har gjort det før og vi vet de kan.
Tap 23 – 10 var rett og slett fortjent, men det kommer en mulighet til allerede i april hvor vi møter Skogstrand i finale i Hyundaicup lørdag 13 april i Vestby Arena.
Sett under ett skal jentene være svært fornøyd med sesongen og har utviklet seg fra å være et lag som alle forventet å slå, til et lag som vinner og har satt seg i respekt.
Målsetting før sesong, var å kvalifisere seg til A-sluttspill, så går vi hen og vinner sølv! Kjempebra jenter!
Bare å krumme nakker å si at neste gang er det deres tur..:-)

Gratulerer med sølv i regionserien! 🙂

Beste spiller for FBK i dagens kamp var Julie Nilsen. Vel fortjent og gratulerer!