Tap med hevet hode i Østlandsserien. – Fredrikstad

Tap med hevet hode i Østlandsserien.

Karoline Friis og FBK jentene har fortsatt 2 plassen i årets Østlandsserie

Søndagens toppoppgjør mot Fjellhammer endte i 20-16 tap for FBK J18.

Dette var en kamp vi på forhånd viste ville bli tøff. Fjellhammer stilte med fullt lag og flere av jentene som til vanlig spiller i 1 divisjon. Dette tiltross ble FBK definitivt ingen kasteball og lagene fulgte hverandre som skygger stort sett gjennom hele kampen. Det bølget litt frem og tilbake og ingen av lagene klarte å feste et skikkelig grep…før slutten av 2 omgang. Da raknet det litt bakover for jentene våre og Fjellhammer vant greit med 4 mål.

Alt i alt synes vi jentene gjorde en bra innsats, men det er fremdeles mye og rette på. Tatt i betraktning at vi nesten ikke benytter kontringshåndball og kanter i spillet vårt, er det morro å se på jentene og den utviklingen de har hatt siden i høst. Så får vi se på manglende i spillet som stort potensiale til forbedring mot siste rest av sesongen og den som kommer – Dette kan bli «gør» morro!

Tross søndagens tap  innehar FBK fortsatt 2 plassen på tabellen i Østlandssserien og med 3 seiere i finalerunden i Askimhallen lørdag 27 og søndag 28 april er sølvet sikret. Det hadde vært fantastisk morro!

Tabell og resultater Østlandsserien J18