FBK J18 til finale i Hyundaicup! – Fredrikstad

FBK J18 til finale i Hyundaicup!

Det var mye spenning i lufta før dagens semifinale i Hyundaicup mot Lillestrøm.
Lagene har møtt hverandre 2 ganger før i år, med knepne seiere til FBK begge gangene . Med litt nervøs stemning i dag, var vi derfor spent på om jentene ville takle presset, men det var det ingen grunn til…
I første omgang var FBK totalt dominerende og har et forsvar med Pernille Øversveen Anonsen og Karoline Friis i midten som ikke er mange lag matcher. De spiller kompromissløst og tøft og gjør jobben langt enklere for keeper Pozo som også hadde en god dag. En første omgang som ebber ut i 12-3 ledelse sier sitt om dominansen.

I 2 omgang holder FBK trykket oppe de første 5 minuttene, før Lillestrøm legger  ut et 5-1 forsvar. Da stokker det seg litt i angrep en stund, samtidig som konsentrasjonen glipper litt i eget forsvar og Lillestrøm henter innpå. Allikevel var det aldri noen fare for seier og jentene vant fortjent 22 – 12!

Gratulerer jenter! Nå venter finale mot enten Skogstrand eller Asker som spiller sin semifinale i Askerhallen onsdag kveld.

Toppscorer for FBK ble Vilde Andersen med 9 mål.