Dobbelkamp mot Fjellhammer! – Fredrikstad

Dobbelkamp mot Fjellhammer!

Det blir dobbelkamp mot Fjellhammer denne helgen for FBK.

J18
Lørdag kl. 13.00, møter FBK J18 Fjellhammer sitt J18 lag i semifinale i årets A-sluttspill i regionserien. Dette blir spennende og seier gir finalespill mot Skogstrand som i går beseiret  Njård med 20-18. Med andre ord kan det bli en fantastisk finale hvor beste lag  byen kåres! Håper på full trøkk i hallen for å heie FBK jentene frem til seier!!

A-laget
Fjellhammer som ligger i motsatt ende av tabellen, er også FBK sin motstander i Kongstenhallen søndag 3/3 kl. 16.00. 

FBK trenger sårt poengene for å fortsatt kjempe om èn av to plasser til direkte opprykk neste år. Slik det nå ser ut er det FBK, Skrim og Nordstrand som kommer til å sloss helt inn. Kampen mot Fjellhammer blir derfor viktig å vinne og med seier med kun to mål sist vi møtte de grønnkledde, skal ikke jentene ta for lett på oppgaven. Her blir det spenning helt inn!.

Lykke til jenter!