Håndballmorro i Kongstenhallen! – Fredrikstad

Håndballmorro i Kongstenhallen!

Dagens kamper i Kongstenhallen ble søndagsunderholdning av ypperste klasse.

Begge juniorlagene ledet før dagens kamper sine puljer i seriesluttspillet.
J16:På forhånd var det nok ventet at de ville klare oppgaven greit mot Vestli. De har spilt overbevisende i sine kamper etter jul og var nok favoritter før dagens kamp. Kankje påvirket dette jentene negavtivt, for det tok tid før jentene fikk kampen inn i det sporet de ønsket seg. Det var mye bra fremover, men i forsvar bar det preg av å kjøre med gassen litt avslått. Det rettet seg heldigvis til og mot slutten av kampen dro FBK litt i fra og vant komfortabelt 23 – 17. Grattis med seier og fortsatt tabelltopp!

J18: 24 – 19 seier og for en kamp! Nordstrand gjestet Kongsten og var med sine landslagsspillere favoritt foran dagens oppgjør. De fleste var nok også forberedt på FBK sitt første serietap i A-sluttspillet, men jentene storspilte og viste at det skal mere til en gode enkeltspillere å vinne en kamp! Dette var totalforandring fra forrige kamp mot Bærumsverk, hvor hver enkelt av jentene virkelig tok tak i seg selv og bidro positivt. Det var et fremragende og oppofrende forsvarsspill som åpnet for herlige kontringer samtidig som spillet i etablert angrep også var bra.

Grattis jenter! Nå er semifinale i A-sluttspillet sikret!