FBK J18 i tet i Østlandserien! – Fredrikstad

FBK J18 i tet i Østlandserien!

Etter seier mot Bærum og Skogstrand i forrige runde, var det Kongsvinger og Lillehammer som ventet i søndagens bortekamp.

Kongsvinger var for oss ukjente og det ble en virkelig slitekamp for jentene med en rekke tekniske feil og skuddbom. Vi håpet at ting skulle rette seg etter pause, men det ville seg liksom ikke helt. Tross mye feil fra FBK sin side, skal også Kongsvinger har ros for at de gjorde det vanskelig for oss. I sånne kamper er det derfor ekstra deilig å hale inn seier – selv om den ble knapp med 17 – 16.

2 kampen gikk mot Lillehammer som hadde slått oss grundig i Skjærgårdslekene tidligere i sesongen. Nå var det et helt annet FBK lag på banen og det var en fryd å se hvordan de med oppofrende innsats og langt bedre presisjon løste oppgaven og vant 24 – 20.

Med disse to seierene har jentene full pott etter 4 kamper og kan ta juleferie med tabelledelse i Østlandsserien.

Gratulerer!