Glimrende av begge juniorlagene i helgen. – Fredrikstad

Glimrende av begge juniorlagene i helgen.

Begge juniorlagene var i helgen i aksjon med hjemmekamper i ordinær regionserie. Målsetting for begge lag er å kvalifisere seg til A-sluttspill etter jul.
Det er gode lag i begge avdelinger, så det forventes hard kamp helt inn, men helgens resultater hjelper godt på vei.
Link til tabeller og resultater: Les mer

Lørdag var begge lagene i aksjon og hvilken målfest!
J16 regelrett feide Bækkelaget av banen med 43 – 16, så fulgte J18 opp med 42 – 10 over Høland noen timer senere! Dette er ikke hverdagskost for noen av oss og all honnør til jentene for å stå på helt inn. I slike kamper er det lett å falle litt bakpå, men de er flinke å holde trykket oppe. Det ble også anledninger å prøve litt nye ting og ekstra gledelig å se at kontringsmål sitter når jentene orker å løpe og tørr å satse på langpastninger.

Søndag var J16 i aksjon igjen i Borgehallen. Kjelsås  ble ingen god målestokk noe et resultat på 28 – 10 forteller sitt om. FBK var klart best, men spillet var allikevel preget av en god del slurv og feilpastninger, med et langt lavere tempo fremover enn på lørdag. Litt å rette på til neste kamp, men vi glader oss stort over helgens resultater og kampene som kommer.

Neste kamper er:

J16: Seriekamp Lørdag 10/11 kl. 15.00 i Gaustadhallen mot Driv. Les mer

J18: Seriekamp Søndag 11/11 kl 18.35 i Skedsmohallen mot Lillestrøm ( LHK 90 ) Les mer