Gårsdagens forestilling mot Nordstrand ble ikke helt som håpet for FBK.
Laget slet fra start og fant rett og slett ikke ut av Nordstrand sitt offensive forsvar. Når det i tillegg var i overkant mange tekniske feil – begge veier, blir det ikke lett for keeperne å stå i mot. I en kamp der vi hang etter fra start, endte det med et fortjent tap 29 – 25.
Et fantastisk morsomt lyspunkt var ungjenta Thea Øby Olsen sitt spill. Sine 17 år tiltross, dominerte hun på sin kant og fremviser et skuddreportoar og spillemot det er herlig å se. Hun ble da også helt fortjent kåret til Fredrikstad`s beste spiller.

Men vi henger ikke med hue. Ny sjanse mot bunnlaget Fjellhammer onsdag 7 november i Lørenskoghallen og en glimrende anledning å riste av seg dette tapet og igjen komme på vinnersporet.