Klart for 4 runde i NM! – Fredrikstad

Klart for 4 runde i NM!

Etter nedsablingen av Oppsal med 52 – 13 i  3 runden hjemme i Kongsten, er jentene klare for å møte Flint, Tønsberg i 4 NM runden.
Med seier i to innledende serierunder i tillegg, har jentene en målforskjell på smått fantastiske  116 – 51 på de tre siste kampene! Tross motstand under pari, burde dette gi jentene god selvtillitt inn mot en kamp som definitivt blir tøffere enn de 3 siste.
Flint spiller som kjent i postenligaen, men med det grunnlaget som er lagt og den spillegleden jente har vist så langt i sesongen er vi optimister og sterk i troen på at jentene våre skal krige inn seier og plass i årets kvartfinale i NM.

Kampen går i Slagenhallen, Tønsberg. Onsdag 26 September kl. 19.00

Les mer: www.handball.no

 

Lykke til!