Juniorjentene kvalifisert videre i SPAR og BRING – Fredrikstad
Sara Becken - FBK J16

Juniorjentene kvalifisert videre i SPAR og BRING

I J18 sin gruppe hadde to lag trukket seg fra turneringen som innebar at det er var kun FBK og Flint Tønsberg som stod igjen. Videre avansement var sikret, men ved seier ville jentene våre møtte en kanskje noe lettere motstand i neste kval runde. Slik gikk det desverre ikke.

Etter en bra start på kampen, holdt lagene følge. Det var gode tendenser i angrep og forsvaret fungerte bra. Desverre holdt det ikke mer enn ca 10 minutter før Flint festet grep og dro sakt, men sikkert ifra og vant tilslutt 24 – 15.  Dobbelt ergelig fordi dette var et lag jentene normalt hadde spilt helt på høyde med. En vanskelig skadesituasjon må klart ta en del av skylden, men først og fremst har jentene mye å rette på hver og en og samlet som lag.

J16 hadde et litt tøffere program med AK 28 fra Kristiansand og Ankenes fra Narvik som motstandere. Også her hadde et lag trukket seg fra serien, slik at alle 3 lagene var sikret videre til neste kval runde. Gruppevinneren ville være direkte kvalifisert til årets Bring serie.

Det endte desverre med to tap for FBK med  21-23 tap mot Ankenes og 23 – 18 tap mot AK 28 som også ble puljevinner.
Synes allikvel jentene gjør en ok innsats og det er gode tendenser.

Krysser fingre for at gode treninger fremover gir positive resultater for begge.