Bra innsats av ballklubbens J18 lag i Fredrikstad Cup – Fredrikstad

Bra innsats av ballklubbens J18 lag i Fredrikstad Cup

Som første års J18 spillere, var vi alle litt spent på lagets første turnering etter en lang spillepause. 

Etter siste seriekamp i mars har jentene hatt spillefri og en tung periode med mye fysisk basistrening. Det var derfor en litt «rusten» gjeng med jenter som stilte til avkast mot Gressvik på fredag. 

Tross litt smårusk, vant jentene greit 14-8. Lørdag ble det 19-5 seier mot Larvik Turn før et knepent og irriterende 11-12 tap mot Lervik. Søndag ble Hundvåg slått greit 15-9 og jentene ble som nummer 2 i pulja klar for A-sluttspill.

Her møtte vi Nærbø fra Rogaland i en uventet tett semifinale. Jentene storspilte i forsvar, men var ikke effektive nok fremover og det endte med tap 8-7. En irriterende måte å ryke ut på…så nærme og så langt unna…

I sum har jentene allikevel grunn til å være fornøyd. De har som sagt mye tung trening i kroppen og det er tydelig å se at forsvarsterpingen til trener Sigvald allerede begynner å bære frukter. Vi gleder oss til fortsettelsen!