Knall sesongavslutning for juniorjentene! – Fredrikstad

Knall sesongavslutning for juniorjentene!

Etter en oppstart sesong litt opp og ned for FBK junior,har de siste helgene vært en stor opptur med 3 seiere på rappen i Bring og dobbelseier i helgens to siste seriekamper!

Med 3 seiere fra Bring i bagasjen fra forrige helg, så jentene frem til en morsom sesongavslutning i helgens kamper mot Haslum borte på lørdag og Kolbotn hjemme i dag (25/3 2012 ) – og hvilken avslutning!

Det startet lørdag i Bærum. I vårlig, varmende solskinn, så jentene ut til å ha et intenst ønske om å reise hjem med seier. Ikke minst siden Skedsmo trakk seg fra kampen vi skulle hatt på torsdag. Ok med poengene, men ville helst ha spilt den kampen…

Helt fra start, var det ikke tvil om hvilken vei det bar. Haslum var rett og slett sjanseløse og jentene ledet komfortabelt 16 – 10 til pause. Tross en del tekniske feil i starten på 2 dre omgang, hentet jentene seg inn etter 10 minutter og cruiset inn en 32 – 22 seier. Det smakte ekstra godt siden jentene ikke har scoret over 30 mål i en obligatorisk kamp siden slutten av november.

I dag,søndag, var vi faktisk litt spent før møtet mot Kolbotn. Etter den komfortable seieren i går, er det lett å «lene seg litt tilbake», men det var ingen grunn til bekymring…

Vet ikke hva Anders piffet jentene med før start, men FBK jentene ledet 8-2 før det var gått 10 minutter! Dette kunne blir morro – og det ble det. Kolbotn hadde gode resultater i tidligere kamper og vi var forberedt på at de kunne gi oss kamp til døra, men i dag så de ut som statister i eget forsvar. FBK jentene rett og slett herjet med de blåkledte og det er lenge siden vi har sett maken til besluttsomt og kontant angrepsspill fra våre jenters side. I tillegg hadde Oda en god dag mellom stengene, som inviterte til en rekke kontringspastninger som ble godt ivaretatt – det varmet å se. Med pauseresultat på 19 – 10, gledet vi oss til siste omgang.

I 2 omgang tok det litt tid før jentene kom inn i steamen igjen. Det glapp litt på skuddene og vi fikk noen tekniske feil som inviterte Kolbotn inn i kampen. Samtidig var de vel ikke helt kompis med dommeren og fikk noen enkle straffer imot som hjalp Kolbotn litt. Halveis ut i omgangen sa allikevel FBK jentene takk for følget og løp som iltre bier mot Kolbotn målet. Det ble scoret i bøtter og spann og med fokus på å bikke 40 måls grensa, glapp det litt bakover. Det spiller ingen rolle når sluttsiffer ble 41 – 21 og ny rekord for jentene i seriekamp! Fantastisk morro!

Nå venter èn ukes trening før jentene tar en lang og velfortjent påskeferie.

I lagets debutsesong har de spilt 65 kamper, vunnet 41, 2 uavgjort og 22 tap. De har scoret 1432 mål og sluppet inn 1212.

Bringserien avsluttet de midt på tabellen og gikk ubeseiret gjennom sitt puljespill i serien etter jul.

Gratulerer jenter med vel gjennomført sesong – vi gleder oss til neste!!