FBK J95 jentene med overbevisende 22-16 seier over Herulf! – Fredrikstad

FBK J95 jentene med overbevisende 22-16 seier over Herulf!

Etter dagens overbevisende 22 - 16 over Herulf inntok FBK jentene ledelsen i sin gruppe i seriesluttspillet selv med èn kamp mindre spillt.

Det begynte litt forsiktig og jentene fra Moss så i innledningen ut til å gi oss kamp helt til døra. Det var en del skuddbom fra FBK sin side samtidig som Herulf spilte bra. Takket være en veldig god Oda Gjevikhaug i mål, gikk FBK til pause med komfortabel 11- 6 ledelse.

Utover i 2 omgang festet FBK grepet om kampen og selv med noen eksperimentelle forsvarsvalg fra trener Anders sin side mot slutten av kampen, var aldri ledelsen til FBK truet og jentene vant greit 22-16.

Fortsetter jentene dette spillet de 4 gjenstående kampene mot Trøgstad, Kolbotn, Haslum og Skedsmo, burde de ha en reel mulighet til å gå ubeseiret gjennom dette sluttspillet. I så fall en god oppreisning etter en serieinnledning som gikk litt stang ut for våre jenter.