FBK Junior spiller 4 runde i Bringserien 25 – 26 februar i Sarpsborghallen – Fredrikstad

FBK Junior spiller 4 runde i Bringserien 25 – 26 februar i Sarpsborghallen

Etter 3 runder i Bringserien står jentene bokført med 4 poeng på 9 kamper. Kan neste runde endre på dette?

Målsettingen ved sesongstart var for våre jenter først og fremst å kvalifisere seg til Bringserien. Laget var nytt i høst og all erfaring viser at det tar tid å få satt en ny spillegruppe. Derfor er ikke resultat hovedfokus, men utvikling av spill og spillere.

Dette tiltross har vel prestasjonene variert i overkant mye, fra det virkelig bra til helt lavmål. I tillegg har spillergruppen i vinter vært sterkt redusert grunnet sykdom og skader, noe som har bidratt til redusert kontinuitet i treningsarbeidet. Med noen unntak, er de fleste på plass nå, så vi håper at jentene klarer å slippe seg løs og vise hva de kan.

Med Hønefoss, Byåsen og Sarpsborg på motsatt banehalvdel skal de få kjørt seg, men hadde vært morro å fått til noe av det spillet vi vet de kan. Lykke til jenter!